vineri, 31 iulie 2009

Bing-pock

So, 2 playeri mari de tot si-au intretaiat cararile pentru a face un mare “bing”. Astazi am intrat si noi sa stabilim un prim contact cu “bing”-ul lor. Se pare ca de fapt tentativa sus-numitilor se doreste a detrona marele “binoclu” al surferilor. Adica in loc sa aduca ceva constructiv si inovativ, sa aduca noutate si provocari originale, de fapt incearca doar sa puna mana de la mana si sa incurce itele. Si ne-am intrebat atunci : oare este counterstrike-ul un raspuns pe masura strategiilor de business din lumea celor mari, in ziua de astazi ?
Daca tineti minte (cei ce se stie) “revenge is best served cold”. Adica faci o tocanita a-ntaia, din maruntaie de porc, si o lasi sa se raceasca bine. Chiar sa se sleiasca. Si pe urma o servesti dusmanilor infometati. Sa vezi numai cum le va curge soricul pe la colturile bucale (d-ale gurii). Si pe urma vii cu o pocala de vin acru si le dai ciocolata expirata drept desert.
Cel mai important de stiut in aceasta poveste : marca face neamul sa cutreiere si sa vibreze. Asadar cel ce se numeste mare si tare face pe ‘al micu sa manance toate potroacele. Si nu ma intelegeti gresit, n-am nimic cu potroacele. Ba chiar incerc sa le evit pe cat posibil. Dar cum ramane cu cotletul ? Se-mparte la foisor, in curte, la palat bien-sur…
Oricum am privi-o ati zice ca “binoclu” e mai lung decat “bing”. Decat doar daca ar face din el un “bing-pock”. Ce ziceti ? Facem ceva constructiv impreuna ? Cum ar fi sa deconstruim atitudinea de shark al unor bibilici indesate cu cascaval.
Nu e capra fara lapte, dar mai bun e ananasul ! Caci imaginea conteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Asteptam criticile dumneavoastra si va multumim pentru aprecierile dezinteresate postate la vedere (aici nu se dau, nici nu se primesc atentii). Se primesc totusi atentionarile dumneavoastra si vizitele inopinate. Cateodata si cele anuntate. Si uneori suntem atenti la ceea ce postam, dar de cele mai multe ori ne pasa ceea ce comentati dumneavoastra. Dar negam orice legatura cu micile atentii mentionate anterior. Noi facem lucruri mari si bune. Incercam sa evitam micimea.